maandag 20 april 2009

Tea tea


   Het café was toe aan nieuwe bierpullen en de morsige waard wil zijn goede smaak tonen met de aanschaf van deze theemokken. De vaste jongens moeten er aan wennen, de meesten zijn ongeletterd en nooit in Londen geweest, maar wel naar de TT en daar proosten ze op: "Jongs, töt biej d'n Thee thee!".
   Rossi vertrok 27 juni 2009 op zijn geliefde circuit, zoals gewenst bij droog weer, van poleposition maar zag Stoner voor de eerste bocht voorbijkomen. De wereldkampioen van 2007 mocht precies één ronde vooraan rijden. Daarna stelde Rossi orde op zaken en begon hij aan zijn triomftocht over het Drentse asfalt. Hij nam meteen de leiding in het wereldkampioenschap. Lorenzo en Stoner, die voor de race in Assen evenveel punten hadden, leverden allebei in.
    “Het is een onvergetelijke dag en ik ben blij dat ik deze mijlpaal bereik in Assen. Deze plek heeft historie en mijn vader heeft hier ook ooit gewonnen. Ik beschouw Assen als de universiteit van de motorsport’’, zei de 30-jarige Rossi, bijgenaamd ‘The Doctor’, na afloop. ‘’Het was een saaie race, maar ik ben dolgelukkig. Het team van Yamaha heeft een motor gemaakt die vliegt. Geweldig. Maar ik zou het niet kunnen zonder de steun van mijn familie en vrienden. Die geven me de motivatie om door te gaan.’’ (ANP)

The mug is officially licensed through the London Transport Museum and features the P22 London Underground font, also licensed through the museum. The mug contains a sample of the famous Johnston Underground type design, an alphanumeric showing and a quote by the original designer, Edward Johnston: "... The essential virtues of good lettering are readableness, beauty, and character.