maandag 22 december 2008

Wenskaart 2009


   De waard kon er niet onderuit: de Wenskaart 2009 voor zijn klanten.
Hij huurde de bekende kunstschilder George Brightner in voor het maken van een sfeervol doek bij de Puntkolkbrug in Vroomshoop. Daar heeft hij bovenstaande wenskaart van laten maken. Nog eens: zijn beste wensen voor een ieder die het café een warm hart toedraagt!! En draai het nummer At Christmas in de jukebox. U ziet de brug bij de Puntkolk in Vroomshoop, er ligt wat smeltende sneeuw en rechtsboven ziet u de parkeerplaats, voor ‘het volk dat wil shoppen in Vroomshoop, jaren tien’.
    Door overvloedig gebruik van Photoshop is de afbeelding wazig geworden, maar dat wilde de schilder Brightner zo. De geest van Café Radstaak moet aanwezig blijven, was zijn gedachte, dat doe je het best door het beeld zo onscherp te maken, dat je hem ‘door een versleten bril moet bekijken’, aldus een belangstellende. De brillenwinkels in Vroomshoop stellen u niet teleur:
u kunt kiezen uit: Diekman Optiek, Eye Wish, Pearle en Kools, het zal u niet verbazen dat ze allemaal op een kluitje zitten in de Hammerstraat.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Grossartig dieser Malerwitz. Sjoeper!

Anoniem zei

Miene brille is hart an't verslietten. H'j w'rd old.

Ab Tenkink